Affärsutveckling - något som ska pågå alltid men som ofta blir försummat.

Med en extern insats från en expert som tillför struktur och systematik blir förutsättningarna helt annorlunda. Det innebär att du får ett resurstillskott som mot ett uppsatt mål kan arbeta där du bara har att ge input vid start och sedan via uppföljningsmöte ta beslut och sedan följa utvecklingen.

Nåja så enkelt är det klart inte men det är principen enkelt förklarat. Eftersom jag har mångårig erfarenhet av att leda och driva företag och nu som konsult med fokus på affärsutveckling så ser jag många möjligheter som när väl min klient också ser möjligheterna har ofta lätt att fatta besluten som krävs och så är man på väg.

Just att få saker att hända är centralt så att ett projekt inte blir en mötes-prata-komma-tillbaka till nästa möte process. Som i allt gäller handling efter diskussion/dialog antingen genomför man det som framkommit eller så stänger man den vägen och öppnar en ny och kollar om det går att komma fram där och så vidare. 

Min insats är mycket att från att först förstå klientens företag med sina hot och möjligheter kreativt ge förslag och förtydliga på hur vi kan gå vidare och så att säga hela tiden systematiskt flytta processen framåt. Genom att arbeta strukturerat men ändå flexibelt via webben kan arbetsmöten passa in så att de blir ett naturligt inslag i den dagliga verksamheten för klienten. 

Låter det intressant - ring mig så berättar jag mer hur jag driver affärsutvecklingsprojekt - min specialitet!

/Börje Paulsson 0709 44 85 65

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen