Hur är det att arbeta med ScoreBase?

Mot klient är ScoreBase lika med Börje Paulsson
Eftersom det är jag - Börje Paulsson - som står för företagserfarenheten och som utvecklat algoritmen ProfitFinder så är det jag, och inte den tekniker som arbetar med algoritmen, som jobbar med klienterna.

Det är kul att skapa bra resultat! 
Jag har mer än 50 års företagserfarenhet med en ständig nyfikenhet för nya saker. Det innebär att jag är hyffsat insatt alltifrån traditionellt företagande till digitala algoritmer för att nå framgång som företagare.


Det finns vissa generella grunddrag för ett framgångsrikt företag.
En sak som ofta inte nämns är att det ska va kul att gå till jobbet för när det är kul så kommer kreativiteten som ger uppslag till ett företagande som ligger rätt i tiden.
En annan sak som alla säger sig värna om är att sätta kunden i centrum. Tyvärr gäller för både att skapa arbetsglädje och att sätta kunden i fokus att de inte får den plats som är viktigt som en grundplatta för ett framgångsrikt företagande.

Så vad kan jag då bidra med?
Framförallt har jag varit med om så många olika saker så jag vet att i stort sett i alla företag finns möjligheter att förbättra verksamheten och uppnå de mål som sätts upp. Utgående i den stämning som råder frågar jag mig fram till vad man faktiskt vill uppnå - vilka mål har man för verksamheten?
Genom att flytta tankarna mot var man vill vara vid årets slut, om ett år och om fem år så börjar energin komma fram. 

Hur jobbar vi sen över tid?
Efter att vi inledningsvis rett ut vad vi tillsammans ska uppnå med mitt engagemang och vi fått in energi och kreativitet i vårt samtal så tillskjuter jag struktur och systematik i arbetet mot uppställd målsättning.
Med systematik menar jag att vi möts regelbundet - oftast över nät och telefon - och på det sättet följer upp och agerar så att vi hela tiden är på rätt väg mot mål. 
Med struktur menar jag att vi arbetar med saker som verkligen leder till målet. Tillsammans innebär då systematik och struktur ett starkt stöd och en garanti för att i verkligen kommer att nå de mål som vi satte upp för min medverkan.

Jag är villig att dela risk.
Med min erfarenhet så föredrar jag i vissa projekt typ där det gäller att förbättra ett resultat att ta halva min ersättning som en procentandel av ett definierat resultat. 

Givetvis finns det mer att berätta om mitt sätt att arbeta.
Slå en signal så berättar jag mer om hur jag arbetar och relatera det till vad du skulle vilja ha gjort. Min insats är högst personlig och går alltid genom VD eller någon i ledningsgruppen. Det innebär att jag på det sättet blir någon form av coach eller mentor och alltid under full sekretess. På det sättet kan mina insatser mer "komma direkt från min klient" än från "den där konsulten" som springer här...
Låter det spännande - ring 0709 44 85 65 /BörjeKommentarer

  1. Benjamin Briel Lee var hela tiden mycket professionell och höll mig medveten om allt som hände. Om jag hade några frågor var han alltid tillgänglig att svara på. Detta var mitt första hemköp, jag visste inte mycket om låneprocessen, han gjorde det väldigt enkelt att förstå de saker jag hade frågor om. Jag gillade verkligen att arbeta med honom. ”
    Han är en låneansvarig som arbetar med en grupp investerare som är villiga att finansiera alla projekt eller låna dig alla belopp med mycket låga räntor. Kontakta Benjamin Briel Lee E-post: 247officedept@gmail.com Whats-appnummer: + 1-989 -394-3740.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen