Ett helt nytt angreppssätt på stressen - att nå dina mål

Mitt bolag heter ScoreBase av den anledningen att jag är övertygad om att uppnå resultat och känna att man rör sig framåt är en avgörande faktor för att få ner stressen. För om man känner sig inte komma någonstans utan man står och stampar i ekorrhjulet utan att komma någonstans så blir man garanterat stressad.

Vi har alla våra mål från de enklaste kortsiktiga till mer långsiktiga som kräver eftertanke och planering. Men oavsett om det handlar om att kortsiktigt handla så rätt resultat uppnås eller om att ta sig till ett mer avlägset mål som att ta en examen, byta jobb eller partner så gäller det att minimum känna att man är på väg att man inte kört fast och står och stampar på samma plats.

Så det nya är att helt enkelt hjälpa till så att du når dina mål både på kort och lång sikt. Äta rätt hålla kroppen i trim med fysisk träning läsa de rätta böckerna och så vidare vad hjälper det om inte de verkliga målen uppnås. Omvänt vad spelar det för roll om du når dina mål om du inte alltid äter rätt eller håller stenhårt på att joggingrundan måste genomföras. 

Jag tror många gånger att det man verkligen vill kan vara för svårt att jobba direkt mot och då blir det enklare att kämpa på med pseudogrejor som rätt mat, fysisk träning och att läsa de rätta böckerna. Men med ett personligt stöd, en erfaren person, som till hundra procent fokuserar på dig och att stötta dig i din strävan mot det dina verkliga mål och framförallt när det gäller att genomföra så ökar du drastiskt dina möjligheter att mer gå direkt på målet! Det är där jag som mentor kan göra skillnad!Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen